Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жена на служебен министър отговаряла за ремонта на фаталния път край Своге

Политика

Жена на служебен министър отговаряла за ремонта на фаталния път край Своге

Жена на служебен министър отговаряла за ремонта на фаталния път край Своге - Tribune.bg
Снимка:

Секретар на президента Радев по регионална политика също е имала отношение към въпросния път

Стела Попниколова, съпругата на регионалния министър Спас Попниколов в служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, е била директор на дирекцията, водила проекта за ремонта на  пътя Мездра - Своге. Това съобщиха пред "24 часа" дългогодишни служители от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Стела Попниколова е работила в Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) между 2011 и края на 2014 г. и е била директор на дирекция "Координация на кредити и бюджетни инвестиции".

Цвета Тимева, секретар на президента Радев по регионална политика, също е работила в АПИ  и е имала отношение към въпросния път. В периода 2001 – 2011г. тя последователно заема различни длъжности в дирекция „Експлоатация и поддържане на републиканските пътища“. Тази дирекция има отношение към строежа на всички нови пътища в цялата страна. От 2011 г. до 2015 г. тя е била директор на дирекция „Изпълнение на проекти по Оперативна програма Транспорт и Кохезионен фонд“.

Напомняме, че рехабилитацията на пътя край Своге, на който загинаха 17 души, е започнала на 29.09.2011 г. по проект "Транзитни пътища", а лошият асфалт по фаталния път е бил положен през 2014 г., както личи от писмата на изпълнителя „Трейс груп“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп