Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жители на Кресна сигнализираха, че БСП купуват гласове по време на избори

Политика

Жители на Кресна сигнализираха, че БСП купуват гласове по време на избори

Жители на Кресна сигнализираха, че БСП купуват гласове по време на избори - Tribune.bg
Снимка:

Членове на секциите следят каква бюлетина ще се пусне в урните

Жители на Кресна сигнализираха, че по време на изборите се купуват гласове от страна на БСП. Според тях това е и причината друга партия да не може да спечели.

Пример в тази посока бе даден от жена от село Брезница, която заяви, че преди избори в администрацията на селото се записват хора, които не са от населеното място, за да могат да гласуват. Хората казаха, че голяма част от населението се притеснява и страхува от прозрачните урни за бюлетини, тъй като членове на секциите стриктно следят какво точно се пуска като бюлетина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

иван бсп винаги са го правили дори са задължавали работници в мините на ковачки да гласуват за бсп иначе остават без работа бсп винаги е идвала на власт през "задния двора" чрез лъжи,манипулации,купуване на гласове, подмяна на бюлетините и т.н.
26.02.2019 09:07 / Отговор
ЦВЕТАНОВА Този сигнал заслужава проверка. Не ходят на работа, но имат време за купуване на гласове. Това е патент на БКП/БСП. След проверка, ако се докаже истинността за купуване на гласове от страна на комунистическата партия, да бъдат подведени под отговорност. Простиха им се толкова много грехове: зверства, фалити, разграбване, приватизация, пране на пари, не означава, че греховете са им опростени и ще им минават номерата. И днес се опитват да им минават номерата. КАТЕГОРИЧНО ТОВА НЕ Е ПАРТИЯТА, КОЯТА БИ РАБОТИЛА В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ. ВИЗИЯТА ИМ Е НОВА, НО ДЕЙСТВИЯТА И РАЗСЪЖДЕНИЯТА ИМ НЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ОТ СОЦА. Греховете им си остават. Трябва да се научат да носят отговорности за действията си. Лесно се манипулира с лъжи и популизъм, когато не носиш отговорност. Превърнаха НС в цирк. БКП/БСП СА ИСТИНСКАТА КОРУМПИРАНА ШАЙКА. КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. ПОБЕДА НА ГЕРБ И ББ !!!
26.02.2019 17:07 / Отговор
ЦВЕТАНОВА ВЪВ ВАТИКАНА АРЕСТУВАХА КОФЧЕЖНИКЪТ НА ПАПАТА, В БЪЛГАРИЯ НАМАМЕ ЗАКОН, ЧРЕЗ КОЙТО ДА МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ С ИВАНЧЕВА, ПЕТРОВА, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, БАНЕВИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОЛИГАРСИ И ТАРИКАТИ НА ЕДРО. ЗАКОНЪТ Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ. С КАКВО ЙОНЧЕВА Е ПО-РАЗЛИЧНА ОТ "АЛО ИЗМАМНИЦИ"? НА ТАЗИ ЛИЧНОСТ МЯСТОТО И Е В АРЕСТА, НЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МЪЧЕНИЦА. БЕЗ ДЕПУТАТСКИЯТ ИМУНИТЕТ МЯСТОТО НА ЙОНЧЕВА Е В АРЕСТА. ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА СПОРАЗУМЕНИЕ. ДО КОГА?
26.02.2019 17:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати