Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Живко Тодоров: ГЕРБ се представи добре в тези избори

Политика

Живко Тодоров: ГЕРБ се представи добре в тези избори

Живко Тодоров: ГЕРБ се представи добре в тези избори - Tribune.bg
Снимка:

Сред най-важните неща за Стара Загора е развитието на индустриалната зона, която да се запълни с бизнес и да имат младите хора по-добра перспектива в града

Чисто политически ГЕРБ се представи добре в тези избори, защото остана първа политическа сила. Местните избори обаче са мажоритарен вот, по меса вотът е много различен, обясни Живко Тодоров – кмет на Стара Загора от ГЕРБ, избран още на първи тур, пред bTV.

Всеки на тези избори игра, за да може чисто политически по някакъв начин да се постави в пространството. ГЕРБ се наложи да играе срещу всички на втория тур, затова смятам, че резултатът беше много добър, коментира Тодоров.

По думите му в Бургас, Стара Загора, Враца, Велико Търново кандидатите на ГЕРБ са постигнали много добър резултат и са избрани с голямо мнозинство още на първия тур. Това показва, че хората харесват тези кметове и им гласуват доверие, обясни Тодоров. Той отбеляза, че на други места е имало сериозна битка и кандидатите на ГЕРБ не са били припознати – като в Благоевград и Русе.
Считам, че тук има повече мажоритарен елемент и трябва да се огледат районите и съответните кандидати, които не са се представили добре. Това означава, че те са сгрешили нещо или в кампанията си или в управлението си, всъщност там е необходима промяна, обясни още Живко Тодоров.

Има места, в които са необходими промени и ще трябва да се премахне кампсулираната структура и да се отворят към по-широки и силни структури, каза още Тодоров.

На тези избори ГЕРБ е победител с 10 кмета повече, допълни той.

За Стара Загора кметът отбеляза, че е най-важно развитието на индустриалната зона, която да се запълни с бизнес и да имат младите хора по-добра перспектива в града. „Продължаваме със Зоопарка, с Руския пазар, който трябва да бъде реконструиран изцяло, с ремонта на гарата и летния театър”, каза Тодоров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети