Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Живко Тодоров: "Сглобката" падна заради лъжите си

Политика

Живко Тодоров: "Сглобката" падна заради лъжите си

Живко Тодоров: Сглобката падна заради лъжите си - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ откри кампанията си в СДтара Загора. На събитието пръв говори кметът на града Живко Тодоров, който разясни защо е паднала „сглобката“:

„Отиваме на избори, защото счупихме сглобката от завист. Не можахме да преодолеем чутовните успехи на правителството на „Промяната“, а именно:

-        Заводът за електромобили в Ловеч, който беше построен и бълва продукция за целия свят.

-        Самолетната линия София-Скопие, която извозва хиляди доволни пътници

-        Петте моста на Дунав, които остава само да открием.

„Корупцията спря и започнаха да строят по две магистрали. Но най-много ни заболя, че спряха контрабандата, няма пачки с пари, държавни чиновници със скъпи подаръци, а това което излиза по медиите е, за да се саботира съдебната реформа. Разбира се и раждаемостта се повиши. Скъпите лимузини бяха захвърлени, големите държавни мъже са на колелета или пеша. От последните седмици пък бе оптимизирана работата с Търговския регистър, за да се преодолее бюрокрацията се въведе фалшивия подпис. Разбира се хиляди доволни граждани земеделски производители и животновъди излизаха, за да покажат възторга си от политиките на кабинета. Не трябва да забравяме и миньорите и енергетиците, които излязоха да изразят задоволството си от политиките на кабинета Денков и Плана за възстановяване и устойчивост“.

„На практика въобще не е забавно, защото всичко което казах се пише върху България и гърба на нашия народ. Затова трябва да извоюваме не просто голяма победа, а голяма победа на 9-ти юни, за да можем да спрем безвремието, експериментите и шуробаджанащината. Защото България заслужава ясен път напред“, заяви още Тодоров и благодари на Бойко Борисов и депутатите от ГЕРБ-СДС, които са запазили работните места на хората от Стара Загора. Тодоров припомни, че решението в Народно събрание не беше подкрепено единствено от ПП-ДБ“, беше категоричен още Живко Тодоров.

Той покани на сцената всички канидадти за народни представители от региона.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети