Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жозеф Дол: Само Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София

Политика

Жозеф Дол: Само Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София

Жозеф Дол: Само Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София - Tribune.bg
Снимка:

Благодарение на нея и екипа ѝ София днес е един от най-динамичните и модерно развиващи се европейски градове, споделя президентът на ЕНП

„Само Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София“, каза Жозеф Дол-президент на Европейската народна партия. Той отправи своята подкрепа към кандидата за кмет на столицата от ГЕРБ/СДС/ Йорданка Фандъкова.

Уважаеми жители на София,

Йорданка Фандъкова заслужава да получи доверието ви във втория тур на общинските избори на 3 ноември. Тя го заслужава, защото благодарение на нея и екипа ѝ София днес е един от най-динамичните и модерно развиващи се европейски градове.

Резултатите от работата на Йорданка Фандъкова са от полза за всички вас. Под нейното ръководство и благодарение на активността си,  тя успя да реализира амбициозни европейски проекти за подобряване на транспорта, обновяването на градската среда, чистия въздух и бизнес екосистемата. София е град на младите и дава многобройни възможности за тяхното личностно и професионално развитие.

Искам да подчертая как благодарение на Йорданка Фандъкова София се превърна във фактор в  областта на новите технологии.

Ние, партиите, членове на голямото политическо семейство на ЕНП, носим отговорност за Европейския съюз, длъжни сме да застанем заедно и да бъдем обединени.  Не можем да толерираме разсейването на нашите гласове.  Защото следствието от това е само едно – успех на популистите. Не трябва да го допускаме!

Така че, скъпи столичани, има само един кандидат за кмет на София, който може и има опит, експертиза, проекти и компетентен екип. Това е Йорданка Фандъкова.

С подкрепата на правителството на Бойко Борисов съм сигурен, че развитието на София ще продължи, за още повече резултати в услуга на столичани.

В ЕНП сме убедени - Йорданка Фандъкова е най-добрият кмет, който София може да има за стабилността и устойчивото развитие, от които се нуждаят градът и неговите жители.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети