Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Журналисти издебнаха Радев в НДК, той: има страх от повдигане на „розовата завеса“

Политика

Журналисти издебнаха Радев в НДК, той: има страх от повдигане на „розовата завеса“

Журналисти издебнаха Радев в НДК, той: има страх от повдигане на розовата завеса - Tribune.bg
Снимка:

Президентът нямал никакво намерение да бави свикването на парламента

„Засилват се спекулациите от определени партии, от определени поръчкови коментатори, относно служебното правителството. Това явно издава само страх и притеснение от възможно повдигане на „розовата завеса“ за управлението на страната“.

Това заяви президентът Румен Радев, който беше издебнат от журналисти в НДК тази вечер. Той присъства на церемонията по отбелязване на годишнината на двореца.

„Нямам никакво намерение да бавя свикването на Народното събрание. Нека видим обнародването на списъка на народните представители от ЦИК и ще издам указ“, закани се той.

Президентът не поиска да коментира дали наистина е готов със служебно правителство.

„Нека видим дали ще има първо връчване на мандат, второ връчване на мандат и едва тогава ще видим дали ще има трето“, коментира на кратко президента пред чакащите го в НДК журналисти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

:) Съветската мутра Борисов една година бяга от журналстически въпроси, днес не беше изключение. Само Ким Чен Ун и Путин могат да се похвалят със същото.
12.04.2021 20:17 / Отговор
Путинките са ясни, колкото и да се пънеш. Гундяев, Решетникав, Шипка и т.н.
12.04.2021 20:36
Хигиенично. Борисов има алергия към мисирки.
12.04.2021 20:42
Софроний Пак изцапа гащите, болщевишки запъртък!
12.04.2021 20:43
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ.... Е... .
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН...........
НАТО И ЕС ЗАЩО ГО ЖАЛЯТ...?........
КОГАТО ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И РУСИЯ..... ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО.......
12.04.2021 20:45
Да така е, обаче Путин прави пресконференции сам по няколко часа със задавани въпроси лично към него. И нещо друго, интересно ми е, за Коментарите, към тези статии, които фокусират ГЕРБ и мафиотите, липсва формуляр за коментар, а за Радев и опозицията има възможност. Трибуне много се излагат, отива на 200 място по свобода на словото.
12.04.2021 22:17
Bad Co И тоя съвсем глътна джама! Сега пък "розови завеси" му се привиждат! Явно армията му е изпило и малкото останало мозък, ако въобще го е имало .
12.04.2021 21:08 / Отговор
Много си тъп, Саше. Президентът говори за спусната розова завеса около мафията, като я дръпнеш виждаш един бандит с едноличната си корумпирана клика Герб.
12.04.2021 22:20
Bad Co Човек, за когото нямаше пандемия, и не си помръдна пръста да подпомогне с някаква идея, някаква инициатива ,по време на пандемията , на социалната и финансова криза , щял да търси сметка на другите? Абсолютен паразит, щял да вдига "розови" завеси срещу тези , които се счупиха от работа? На прост български...айсиктир! Явно е , че сега ще ходят да ровят и да търсят под вола теле... Борисов си го каза простичко..."На мене имунитет не ми трябва, защо Радев не свали неговия"!
13.04.2021 03:26
attropo За сведение на лиляво-пембените терористчета,поклонниците на бойкикев и компания и на цялата останаласмрад:
Тези глупости,които пишете по другите лайняви сайтчета,тук не вървят!
Пишете си глупостите там,ние ви знаем *капацитета* - под нулата е!
Също като на това хасковско недоразумение!
12.04.2021 21:48 / Отговор
до Много си тъп, Саше То и ти не си по-умен, но това е очевидно и няма защо да го коментираме! Относно бленуваното второ служебното правителство на Мунчо имаме кошмарен спомен за грипните, което се разбра почти веднага, а имаме да връщаме 6 милиона евро /искане на ОЛАФ/ за променени параметри при закупуване на коли за МВР, за да може да си пласира залежалата стока един Ганчев! На друго място е мафията и други са се натъпкали в задкулисието, но ще го разберем точно за следващите избори! Президентските!
12.04.2021 22:48 / Отговор
Пенев Този форум да не е конгрес на българските тъпаци, на примитивите и отявлени Байдънисти. Толкова човешки пирани съм срещал само в аквариума на ИвоИджев. Абе вие поне други сайтове не поглеждата ли, какви са тези квадратни мозъци. Крим ли ви е паролата за идиотизъм. Кефите ли се на чуждите военни бази у нас, на най-голямата в Европа, тая в Косово, или на вирусните лаборатории по целия свят. Ако ви турят в някоя преса, бая змийска отрова може да изтече, аман от тъпаци.
13.04.2021 01:26 / Отговор
. . . Крим е "паролата" на най-големият агресор на 21 век! Няма друга империя в Европа, която непрекъснато да драпа за чужди територии! В НАТО се влиза по собствено желание и ако те приемат, в Империята на злото се влиза само с калашници! Върви си в другите платени сайтове, където един през друг да си изпълнявате нормата. Форумите трябва да бъдат изчистени от рубладжийска подплатена "змийска" отрова!
13.04.2021 03:31

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети