Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зимна приказка: Христо Иванов с включване от снежно поле

Политика

Зимна приказка: Христо Иванов с включване от снежно поле

Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов се порадва на снега и направи включване на тема строителството на магистрали.

„Автомагистрали са схема на Бойко Борисов“, заяви политикът и бивш министър на правосъдието в кабинета „Борисов“ 2.

В рамките на включването си той десетина пъти нарече Томислав Дончев просто „Томислав“ и пробва да го обиди, че имал „високо философски вид“. И „Томислав“ казвал някакви „правилни неща“ за обществените поръчки, а се случвало точно обратното.

„Никой не може да ви каже ако и когато този път се скапе (бел. ред. той дори не се строи още), кой ще носи отговорност за цялата тази „красота“, прогнозира разруха Христо Иванов.

После обаче заяви, че той знае кой отговаря за „красотата“ – Бойко Борисов.

Той обяви, че задачата, с която отива на избори е да търси отговорност от управляващите.

„Ако подкрепите „Демократична България“ сте за конкретни действия, а не ръкомахане и прилагателни“, обеща Иванов и избори кои отговорни лица и институции мисли да привиква в парламента.

„И няма само да ги питаме, след като ги питаме ще им прекратиме мандатите“, закани се лидерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (36)

Да бе, И затова в синьо-червената мъгла не искали да построят нищо, щото не искали да участват в ..."схеми"! Все се набират за таракати, като правят другите на по-прости от тях!
28.01.2021 16:56 / Отговор
Анастас #

Толко'з му е пипето на
Комунето Бой'ки'Кеф ...
На ДеБъйците най-им се отдава Черен Пиар и лъжи всеки ден.

Недодялан неудачник.

(пояснително)
28.01.2021 17:59
ГЕРБКП Удивително как това жълто сайтче от цялото изказване на Христо Иванов за корупционните схеми на съветската мутра Борисов и ГЕРБ са премълчали всичко и само го обиждат. Жълта журналистика. За който иска обективно отразяване - “Автомагистрали” е схема, в която Бойко Борисов и ГЕРБ измислиха как да заобиколят европейското и българското законодателство за възлагане на подобни обекти чрез обществените поръчки. Вземаш един национален проект като Хемус, заобикаляш законодателството, почваш да разпределяш огромен национален ресурс към кръгове от фирми. Те връщат обратно и ти пълниш шкафчетата, правиш избори, купуваш медии, блокираш регулаторите.
28.01.2021 16:59 / Отговор
ГЕРБКП Това убива конкуренцията. Хората от бизнеса станаха луди за някакви 24 лв., докато компанията около Бойко Борисов и Пеевски спокойно се разпорежда с 5 милиарда. От тази сума авансово са приведени 60%, докато са направени около 13% от дейностите. Това е предизборно зареждане с кеш на корупционната схема, за да купуват гласове, да подкупват полицаи и магистрати и да си купуват медийно време. А Бойко Борисов подхвърля на пенсионерите по 50 лв. и си купува комфорт. В момента сме една бедна страна с много богата корупционна класа. А трябва да станем богата страна с механизми за ясна отговорност на тези, които управляват и вземат решенията.
28.01.2021 17:00
. . . "Съветския "трол"пак започна с внушения своята пледоария! А бе Боклук, кога един път ще кажеш истината Бе? Схемата за "Автомагистрали е измислена от Орешарски! И вия ,паразитите от Гей-парада ,все ви се искат някакви други "схеми", в които да се отчуждава с години, да се водят безкрайни дела и обжалвания, и в крайна сметка българите пътища да не видят! И за всичко да ви е виновен..."Бойко"!
Обикновени помияри, Сър?
28.01.2021 17:05
ГЕРБКП И платените злобни тролчета на ГЕРБ като жълтата статия, нищо не казват, само плюят.
28.01.2021 17:08
До "Платения Трол" Платена е била майка ти , когато са те изтървали! В тия инструктажи за тролове съвсем са ви изгладили мозъчетата!
28.01.2021 17:21
Киро Бизона @ГЕРБКП, ето го Ристе Шамандурата, гуреливия цървул с вид, харизма и интелект на болен от магарешка кашлица борсук, вместо да маа гащи из полята, да вземе да си отговори на въпроса що така дори и след трети мандат Баце е на първо място в прогнозите на социолозите кой ще спечели изборите, а Ристе е на ръба на социологическата грешка – има, нема 3%? Що така бре, Ристе? А кога ще се покатериш на дувара на боянските сараи на бай Ахмед ефенди? Кажи де! Па после твоите шушляци ще обикалят да просят от агата „да ядем заедно баницата“? Ристе, продумай, че сега е зима и бай Ахмед няма да може да ги черпи да му ближат сладоледа! Какво ще ближат тогава, а?
28.01.2021 17:22
Покажи всички
На кого бе, бойкикев, ги пробутваш тези шмендики? Айде стига се аби, не се напъвай, нямаш шанси, а е опасно - пневмониятя и без вирос може да те зеноса.
28.01.2021 17:07 / Отговор
ГЕРБКП Забележете по какъв сходен модел действат, седем трола на ГЕРБ и седемте само плюят, обиждат и не казват нищо по същество за написаното, понеже няма какво да кажат, когато за пореден път се разкриват корупционните схеми на Борисов и ГЕРБ. Всички тролове на ГЕРБ-ДПС-БСП така действат, за да инфантилизират средата, когато се изговаря неприятна истина за вождовете им, сигурно са дресирани в една обща фабрика за тролове.
28.01.2021 17:29
Татулова Помните ли Станишев с букетче макове, който на полето до гара Яна търсеше къде е завода за боклук? А помните ли какво стана после със Станишев? И, между другото, завод за боклук има и работи!
28.01.2021 18:03
до трола ГЕРБКП Кажи, нещастен троле, по какъв начин бойкикев доказа корупцията (заслужава да го съди Борисов за клевета). Дали по същия начин по който Тръмп се напъна, но не успя само с фейк декларации да докаже, че е спечелил той, а не Байдън. Това го чака и бойкикев с цялото си стадо миризливи тролове, като тебе: пълно фиаско, ако разбираш какво ти казвам, боклуко!
28.01.2021 19:26
тц тц Леле, колко озверели тролове на ГЕРБ, плюят истерично във всички посоки. Жалка гледка на зависими роби.
28.01.2021 20:40
Тц,тц, Бедна ти е фантазията колко сте забавни! Да натриеш носа на комунистически копелета, които се набират за "десни" ,а плуват от "левият" бряг, си е чиста наслада!
28.01.2021 20:46
Мравояди от всякъде! А какво ще стане ,когато ракетата -носител се откаже от активна политика? Какво ще правите всички,които сте политици,колкото и само да плюете и мразите Борисов? Не съм негов фен или привърженик,но още по-малко съм на такива,като вас от сбирщината комплексирани и безработни кучета,които лаят по кервана! Хванете се на работа и не чакайте вход в парламента! Все пак 4% не са малко!
28.01.2021 17:12 / Отговор
отговор Когато другаря Борисов се откаже от активната политика ще настъпи апокалипсис и светатът ще свърши. Самият безмозъчен въпрос, който задавате ви издава като фанатизирана негова овца.
28.01.2021 17:14
Отговор Ами, представи си нещастници сте вие, щом хората пак избират "другаря"Борисов?
28.01.2021 17:43
Георги Христо Иванов нищо не предлага, само плюе ... Ще гледа парламента през " крив макарон "
28.01.2021 17:27 / Отговор
напротив Предлагат, но не искаш да се информираш. Пускат сигнали до КЗК и до АДФИ и до ЕК за нарушаване на европейските правила при обществените поръчки. Ще стартират анкетна комисия, която да изкара на бял свят цялата тази схема. Ще внесат изменения в законодателството, за да затворят тази корупционна дупка. Ще въведат реални електронни поръчки, които да гарантират пълна прозрачност на всяка стотинка и всички елементи по възлагането и изпълнението и няма да са във вечен тестови режим като на Дончев.
Ще прекратят предсрочно мандата на КЗК. Ще изчистят прокуратурата и регулаторите и повече в България няма да има социализъм за приятели на Бойко Борисов.
28.01.2021 17:31
До Трола Знаем, знаем, първенци сте по доноси до ЕК, и въпреки това ,пак най голямо доверие имат във Борисов!
28.01.2021 19:00
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети