Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Златко Живков е общата кандидатура на ГЕРБ и СДС за кмет на Монтана

Политика

Златко Живков е общата кандидатура на ГЕРБ и СДС за кмет на Монтана

Златко Живков е общата кандидатура на ГЕРБ и СДС за кмет на Монтана - Tribune.bg
Снимка:

За шести път досегашният кмет ще се яви на местен вот

ГЕРБ и СДС проведоха първа среща относно общите кандидатури за кметове в страната и се обединиха около общата си подкрепа за досегашния кмет на гр. Монтана Златко Живков.

Председателят на СДС Румен Христов съобщи, че номерът на бюлетината на Златко Живков ще е един. Самият градоначалник се определя като рекордьор. Задачите, които си поставя са да продължи положителните промени, а затова най-важно е да има подкрепата на правителството и на премиера.

„Пред мен са интересите на родното място. Положителните промени и преобразуването на Северозапада трябва да продължи. Задачите, които си поставям, са положителните промени да продължат и затова смятам, че е важна тази подкрепа. Амбициите ми са свързани с жизнения стандарт, разчитам на подкрепата на ГЕРБ, за да бъдат резултатите за хората по-големи. Това, на което се надявам, е категоричен първи тур, работещо мнозинство, 100% кметове в населените места. Аз лично смятам, че това са постижими цели“, посочи кандидатът за кмет на гр. Монтана Златко Живков.

Министър-председателят Бойко Борисов напомни, че в годините, независимо, че Златко Живков е бил от друга партия, му е помагал.

 „Със Златко щяхме да сме заедно кметове, когато кандидатствах за София. С Фидосова имаха тежък конфликт. Структурата на ГЕРБ в Монтана, след подписаното споразумение, решиха отдолу нагоре да го подкрепят. Това, което със сигурност може да обещае от името на правителството, е пътят Ботевград-Мездра“, изтъкна лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов. Той допълни, че тепърва ще се работи усилено и по още едно трасе, това на пътя за Видин.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети