Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Знакови социалисти във Видин напускат партията заради политиката на Нинова

Политика

Знакови социалисти във Видин напускат партията заради политиката на Нинова

Знакови социалисти във Видин напускат партията заради политиката на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Девет членове на БСП Видин, сред които председателя на областния съвет на БСП и на общинската организация на социалистите Димитър Велков прекратиха членството си в партията от днес.

Решението е по тяхна воля, а мотивът - дълбокото разминаване между програмата и целите на Българска социалистическа партия и провежданата политика от националното ръководство през годините на идейно обезличаване на СП.

„Превръщането на БСП от една голяма, масова партия, която винаги е била на първо и второ място във всякакви избори в една лидерска четвърторазрядна партия, която заобиколена от все по-тесен кръг хора се стреми на всяка цена да е във властта”, обясни на пресконференция Димитър Велков.

„Поставянето на всички нива на хора, приближени до Корнелия Нинова и зависими от Корнелия Нинова няма как да допринесе за развитието на Българска социалистическа партия и тя да върви напред. Игнорираха се инакомислещите вътре в БСП - всяко чуждо мнение е обявено за вътрешна опозиция”, заяви още той.

Партията днес са напуснали - Димитър Велков, Людмил Димитров, Борислав Василев, Зоя Василева, Мария Джамбазова-Тодорова, Маргарита Георгиева-Захариева, Теодора Ангелова, Милена Луканова и Тоника Батинянова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати