Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зрелищен скандал: Методи Лалов от ДБ причакал Анна Александрова от ГЕРБ (ВИДЕО)

Политика

Зрелищен скандал: Методи Лалов от ДБ причакал Анна Александрова от ГЕРБ (ВИДЕО)

Зрелищен скандал: Методи Лалов от ДБ причакал Анна Александрова от ГЕРБ (ВИДЕО) - Tribune.bg

Посетителите на столичен парк станаха свидетели на грозни сцени, а Лалов обясни на минувачи да гласуват за него

Истинско зрелище се разигра пред очите на случайни посетители на парк в столицата. Кандидат-депутатът от ДБ Методи Лалов вдигна скандал на Анна Александрова от ГЕРБ. За грозната случка става ясно от видео, качено в профила на Александрова.

Началото на скандала не е заснето, но по всичко личи че виковете бързо излизат извън контрол. Минувачи опитват да се намесят, но Лалов започва да им обяснява защо трябва да се гласува за него и „Демократична България“.

Бившият съдия и настоящ общински съветник отправя заплахи към представителката на ГЕРБ, че ще отиде в затвора, но тя му отговаря, че с оглед на това кой налива парите на ДБ може да се окаже точно обратното.

Всяко търпение има граници! Винаги съм била диалогичен човек и политик. Мисля, че съм го доказала в годините пред хората и избирателите си. Днес реагирах така срещу общинския съветник от Демократична България Методи Лалов, защото този човек и партията му се подиграват с държавата ни, защото си играят със съдбата ѝ, защото арогантността и нахалството нямат място в политиката!“, написа Александрова.

Малко по-късно самият Лалов даде подробности по темата и поздрави свой активист, който сам се е снимал как гони жената под предлог, че ще ѝ задава въпроси. Става ясно, че сцената започва още преди да се включи и Лалов, а инициатор е 23-годишният Фридрих, който по принцип учи „медицина и икономика в Мюнхен“. Сега обаче се прибрал в България, за да помогне с кампанията.

Според Методи Лалов, той е „един от най-активните и смислени членове на „Да, България!“ и това се вижда дори само от това уникално видео. В момента Фридрих е в България, за да ме подпомага съвсем доброволно в предизборната ми кампания за народен представител с 46-то народно събрание (скоро ще напиша нарочен пост за хората, които решиха да бъда част от тях и да работят за това да бъда техният представител в Парламента)“, обещава кандидат-депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети