Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Напълно сме съкрушени“: Актьорите от „Приятели“ с изявление след смъртта на Матю Пери

Шоу

„Напълно сме съкрушени“: Актьорите от „Приятели“ с изявление след смъртта на Матю Пери

Напълно сме съкрушени: Актьорите от Приятели с изявление след смъртта на Матю Пери - Tribune.bg
Снимка:

„Напълно сме съкрушени. Ние бяхме повече от колеги. Бяхме семейство“ – това написаха в общо изявление всички актьори от сериала „Приятели“, с което почетоха паметта на Матю Пери, който си отиде от този свят на 28 октомври на 54-годишна възраст. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър заявиха, че за тях това е „неописуема загуба“.

В изявлението си, петимата актьори от легендарния сериал споделят още: „Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света“, се казва в изявлението, цитирано от сп.„People“.

Матю Пери беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Засега данните са, че той е получил сърдечен арест. Аутопсията му е готова, но се очаква токсикологичен анализ, който да покаже дали в организма на Матю Пери са открити наркотици или лекарства.

На мястото не са открити наркотични вещества, но властите са намерили антидепресанти и други видове медикаменти за тревожност.

Сутринта преди смъртта си Матю е спортувал със своя приятелка, която разкри, че звездата се е чувствал зле и „уморен“ през последната седмица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети