Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. 18 г. по-късно – снимат продължение на „Гладиатор“

Шоу

18 г. по-късно – снимат продължение на „Гладиатор“

18 г. по-късно – снимат продължение на Гладиатор - Tribune.bg
Снимка:

Главен персонаж става малкият Луций

Добри новини за киноманите – ще има продължение на „Гладиатор“. Новината за подобно намерение беше потвърдена от британския режисьор Ридли Скот, съобщава The Hollywood Reporter.

Слухове за планове за втора част на наградената с няколко „Оскар“-а лента има вече 5 години, но едва сега се стига до по-сериозно раздвижване.

За съжаление звездата от първия филм Ръсел Кроу няма да има участие в новата лента – неговият герой Максимус загина в края на филма от 2000 г. Вместо това основен персонаж става младият Луций, който беше спасен от Максимус.

Кой е Луций?

Племенник на императора и син на Лучия, малкият Луций има важна роля в първата лента. Романтичната връзка между Лучия и гладиатора Максимус винаги е била повод за спекулации дали всъщност той не е истинският баща на момчето. Това обаче никога не е било потвърждавано или отричано от създателите на филма.

Не е ясно дали вече има актьор, който е бил одобрен за ролята. Сериозен кандидат обаче може да бъде предишният Луций – Спенсър Трийт Кларк, който вече е на 31 г. Някогашното дете-актьор продължава да играе и до днес в чакане на нов голям кариерен пробив.


Коментари (1)

Фен! Е, най-сетне! Историята има огромен потенциал и дано продължението е подобаващо като качество, актьорска игра и сценарии
02.11.2018 09:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети