Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Академията за мода за първи път присъди наградата „Изгряваща звезда 2020“

Шоу

Академията за мода за първи път присъди наградата „Изгряваща звезда 2020“

Снимка:

По време на традиционното лятно събитие Summer Fashion бяха отличени четирите най-перспективни млади дизайнери

За първи път Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков връчи наградите Изгряваща звезда 2020 / Rising Star Award 2020. На бляскава церемония бяха отличени четиримата най-перспективни млади дизайнери. Талантливите творци, които бяха удостоени с приза по време на традиционното лятно събитие Summer Fashion, са Кристина Колодеева, Мариета Котова, Християна Мутафчиева и Стамена Константинова. Водеща беше чаровната певица и актриса Марина Кискинова, която поздрави всички с най-новия си сингъл „Добре, че беше ти“, „Един за друг“ и “Shape of you”.

Академия за модаАкадемия за мода

„Изгряваща звезда“ е насочена към младите, най-перспективните млади модни дизайнери, студенти по моден дизайн и млади модни творци. Към онези, които със своята енергия, устрем и оригиналност отговарят на посланието статуетката – дело на Анжело Красини: да светиш със собствена светлина и да преодоляваш и най-силната гравитация по пътя на качествената реализация. Академията за мода е убедена, че с този приз ще мотивира младите дизайнери да продължат своите професионални изяви в България - в мода като изкуство и в модния бизнес и индустрия. Зрелите дизайнери - носители на „Златна игла“ тази вечер ще представят по едно свое произведения, но нека блясъкът на „Златната игла“ да отстъпи – макар и символично, на блясъка на „Изгряваща звезда“, защото си струва и младите наистина го заслужават!“, заяви при откриването на вечерта професор Стойков.

Отличените получиха статуетката „Изгряваща звезда“ – дело на емблематичния български бижутер Анжело Красини.

След официалната церемония младите творци имаха свое индивидуално представяне с колекции, селектирани специално за гала ревю-спектакъла на първите годишни награди „Изгряваща звезда 2020“.

Академия за модаАкадемия за мода

Академия за модаАкадемия за мода

Академия за модаАкадемия за мода

Академия за модаАкадемия за мода

Своите най-актуални предложения показаха и носители на приза „Златна игла“, както и прочути модни марки.

По време на събитието бяха спазени всички противоепидемични мерки.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема