Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Актрисата Ан Хеш е в мозъчна смърт

Шоу

Актрисата Ан Хеш е в мозъчна смърт

Актрисата Ан Хеш е в мозъчна смърт - Tribune.bg
Снимка:

Американската актриса Ан Хеш е в състояние на мозъчна смърт, обявиха щатските таблоиди. Семейството й е информирано и до часове ще вземе решение кога да бъдат изключени животоподдържащите системи на холивудската звезда.

Хеш бе настанена в болница в критично състояние, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в западен район на Лос Анджелис. Инцидентът е от миналия петък. Първоначално местната противопожарна служба написа за инцидента в Туитър, като обяви, че един човек е тежко ранен и хоспитализиран. 

Шофьорката не бе официално идентифицирана от властите. Въпреки това няколко източника, сред които сайтът TMZ, потвърждават с видеоклипове и снимки от мястото на инцидента, че жената е 53-годишната Ан Хеш. Свидетели са видели актрисата да кара син "Мини купър", като първо се е блъснала в гараж, а после и в жилищна сграда. Преди минувачите да успеят да й помогнат да излезе от колата, тя тръгнала на заден ход и се ударила в близката къща, където избухнал пожар. Подпалил се и автомобилът, а шофьорката е сериозно пострадала от изгаряния.


Етикети актриса
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети