Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Актьорът от „Х-Мен“ Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

Шоу

Актьорът от „Х-Мен“ Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

Актьорът от Х-Мен Джеймс Макавой се оттегля от актьорството - Tribune.bg
Снимка:
БГНЕС

43-годишният актьор от филма "Х-Мен" Джеймс Макавой се оттегля от актьорството и градежа на кариера, за да прекарва повече време със семейството си, съобщи "The Observer". Решението най-вероятно е провокирано от скорошното раждане на сина му от Лиза Либерати, твърди изданието. Джеймс вече има 12-годишно момче на име Брендън от бившата си съпруга Ан-Мари Дъф. По-рано тази година беше потвърдено, че актьорът се е оженил за Лиза, след като двамата започнаха връзка през 2018 г.

"Влагам доста труд и го обичам. Но не искам да живея, за да работя", разсъждава звездата. Макавой признава, че филмовата индустрия е страхотна и му е дала невероятен живот. Все пак актьорът си партнира с Анджелина Джоли в "Неуловим" и с Кийра Найтли в "изкупление".

"Филмовата индустрия или телевизионната индустрия просто те използват. Дали да продължавам да се надбягвам, дали да напредвам, дали да се опитвам да изкача стълбата, планината, всички тези неща. Или просто продължавам да се наслаждавам на актьорската игра - но като махна крака от педала. Не се чувствам така, сякаш никога повече няма да работя. И не ме е страх, че ще загубя инерцията, която вероятно имам, ако просто не приемам всяка страхотна работа, която ми се падне. Трябва да забавиш малко темпото", споделя актьорът.

Джеймс коментира, че изпитва страх да не свърши като героя на Бил Мъри - изморената филмова звезда в "Изгубени в превода", който го показва "отчужден" от съпругата и децата.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети кариера, актьор
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети