Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Александър Скарсгард потвърди, че е станал баща

Шоу

Александър Скарсгард потвърди, че е станал баща

Александър Скарсгард потвърди, че е станал баща - Tribune.bg
Снимка:
По време на премиерата на на 4 сезон на сериала "Succession" шведският актьор и режисьор Александър Скарсгард официално потвърди, че е станал баща за първи път. Репортер на Entertainment Tonight го поздрави за появата на новия член на семейството му, а Скарсгард благодари от сърце.
На премиерата на сериала актьорът е държал и плюшена играчка, подарена му от фен, която най-вероятно ще бъде дадена на бебето.
 
Още през месец ноември миналата година стана ясно, че звездата от сериалите - "Big Little Lies", "True blood", и приятелката му Тува Новотни имат бебе. Те бяха забелязани да го носят по улиците на Ню Йорк. На папарашките снимки Александър държи бебето, а Тува бута количката. Това е първо дете за 46-годишния актьор и второ за 43-годишната шведска актриса, която има 16-годишна дъщеря - Ела, от Николай Бьерум Лерсбриген.
 
Още през 2013 г. Александър Скарсгард сподели в интервю как баща му Стелан Скарсгард, е изградил представата му за бащинство. "Искам да го надмина. Но той има 8 деца, така че трябва доста да се постарая", пошегува се по темата Александър.
 
 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети