Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Алина Кабаева родила близнаци на Путин?

Шоу

Алина Кабаева родила близнаци на Путин?

Снимка:

Бебетата са две момчета

Информации от Москва твърдят, че бившата гимнастичка Алина Кабаева , за която се говори отдавна, че е близка на Владимир Путин, е родила близнаци, съобщи в. „Дейли Мейл“.

Няма потвърждение от олимпийската златна медалистка, а от Кремъл никога не обсъждат частния живот на президента.

Източник, близък до 36-годишната Кабаева, е цитиран да казва: „Ние не коментираме слуховете“.

Целият ВИП четвърти етаж в Изследователския център по акушерство, гинекология и перинатология „Кулаков” бе освободен по-рано този месец за настаняването на бившата гимнастичка и депутат, сочат информации.

Вестник „Московски комсомолец” разказа историята на своя уебсайт, само за да я изтрие светкавично и да премахне всички споменавания, включително от интернет кеша.

Но информациите по случая продължават с една в „Дни.ру”, който пуска заглавието: „Алина Кабаева е родила близнаци и е изчезнала“.

Отделно от това, Сергей Канев, разследващ журналист, близък до руските разузнавателни служби, публикува, че е родила две момчета с цезарово сечение.

Той е бил информиран, че „безброй“ служители на Федералната служба за охрана са разположени и „подушили всеки ъгъл“ в родилния дом преди нейното пристигане.

Известен лекар от Италия играл ключова роля като помощник на академик Генадий Сухних, директор на медицинския център. Името на лекаря от Ботуша не се споменава.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още