Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Американската полиция търси доброволци да се напият

Шоу

Американската полиция търси доброволци да се напият

Снимка:

Хиляди недоволни, че има възрастово ограничение за кандидатите

Обявата на полицейско управление в щата Пенсилвания предизвика истински фурор в социалната мрежа Фейсбук. Униформените от САЩ търсят трима доброволци, които да се напият с концентрат, а алкохолът ще бъде безплатен. Целта е служителите на реда да се упражнят на практика – как се прави проверка за употреба на алкохол.

Хиляди мераклии заявиха готовност да се „жертват“ на страницата на полицията във Фейсбук, а над 2000 души помогнаха за разпространяването на обявата, като я споделиха.

Алкохолът ще бъде предоставен, но няма да получите компенсация за отделеното време, поясняват служителите на реда.

Сред изискванията са кандидатите да са на възраст между 25 и 40 г., без криминално досие, да имат придружител, при нужда след напиването.

Най-голямо недоволство предизвика възрастовото ограничение за кандидатите. Като много от тях, които са над 40-годишна възраст, казват, че си ги бива в пиенето. Друг потребител обяснява ограничението с това, че колкото по-стари са хората, толкова повече се намалява съдържанието на вода в телата и ензимът, който помага за разграждането на алкохола. Затова не било безопасно да са по-възрастни.

Униформените набраха набързо доброволците и благодариха на всички, които са се отзовали.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема