Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Американски таблоиди: Анджелина Джоли има нов мъж до себе си

Шоу

Американски таблоиди: Анджелина Джоли има нов мъж до себе си

Снимка:

Твърди се, че дори живеят заедно

Анджелина Джоли има нов мъж до себе си, съобщават таблоидите отвъд Океана. Според източник на списание Star това е актьорът и музикант Джаред Лето. Дори се твърди, че актьорът вече се е преместил в дома на Анджелина и двамата чакат единствено официалния развод на актрисата, за да обявят връзката си.

Лето се е свързал с Анджелина преди няколко седмици, за да ѝ предложи роля в новия си филм. Оттогава двамата прекарвали много време заедно. Според източници те са много близки, а Лето я подкрепя емоционално.

Анджелина Джоли и Брад Пит вече две години са в процес на развод. Двамата постоянно се караха и не можеха да се разберат, като най-големият проблем се оказаха родителските права. Малко преди празниците обаче стана ясно, че Анджелина и Брад са постигнали споразумение и сега очакват официалните документи за развода си.

Джоли и Лето се познават отдавана, като са си партнирали и в няколко филма, включително и „Александър“. Запознати с връзката им споделят, че Лето напълно отговаря на мъжете, които харесва Джоли.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема