Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Анджелина Джоли намекна за Белия дом

Шоу

Анджелина Джоли намекна за Белия дом

Снимка:

Не изключва да влезе в политиката

Холивудската звезда Анджелина Джоли намекна, че може да влезе в политиката и не изключи възможността да се кандидатира за президент на САЩ. В интервю за БиБиСи тя заяви, че смята да направи, това, което наистина би донесло промяна.

На въпрос дали би се кандидатирала за президент на САЩ, актрисата отговор : „ Ако ме бяхте попитали това преди 20 години, щях да се изсмея. Наистина не знам. Винаги казвам, че ще бъда там, където има нужда от мен. Не знам дали пасвам за политик, но пък винаги се шегувам, че поне нямам скрити скелети в гардероба. Така че съм отворена към възможности“.

Водещият се пошегува, че с този въпрос я поставя в следващият списък от 30 -40 вероятни кандидати на демократите за президент, а Джоли само му благодари с усмивка.

Това обаче породи доста очаквания за евентуалното ѝ влизане в политиката.  Тя има опит като специален пратеник на Агенцията за бежанци на ООН в работата си с различни правителства. Самата Джоли дори коментира, че благодарение на сегашната ѝ позиция има големи възможности.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема