Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу Брад Пит

Шоу

Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу Брад Пит

Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу Брад Пит - Tribune.bg
Снимка:

Анджелина Джоли заведе дело за домашно насилие срещу бившия си съпруг Брад Пит, предаде Асошиейтед прес/АП/. Тя се позовава на случка по време на полет през 2016 г., когато Брад Пит е хванал главата ѝ и я е разтресъл. Впоследствие съпругът стиснал едно от децата им и блъснал друго, докато те се опитвали да защитят майка си.

Обвинението на Джоли идва на фона на спора й с Пит, касаещ собствеността на френското имение и продажбата на винарната на бившите съпрузи.

Говорителят на Пит, който не е упълномощен да се изказва публично, опроверга остро обвиненията на Джоли, наричайки ги поредна атака, която само наранява семейството.

Обвиненията в насилие по време на полет с частния самолет на семейството бяха отправени скоро след самия полет. Детайлите бяха отразени единствено в бракоразводните документи, разследването на ФБР и службата за защита на децата и семейството на Лос Анджелис. И двете институции не намериха причина за законови действия срещу Брад Пит.

Според решението на съда грижата за децата е поделена наполовина. Заседанието беше при закрити врата. По-късно това решение беше оспорено от Джоли и в крайна сметка анулирано. Повече детайли от обвиненията бяха разкрити през тази година, когато Джоли предприе правни действия срещу ФБР.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати