Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Английска пенсионерка на 80 се омъжва за 35-годишния си любим

Шоу

Английска пенсионерка на 80 се омъжва за 35-годишния си любим

Английска пенсионерка на 80 се омъжва за 35-годишния си любим - Tribune.bg
Снимка:

Четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска страст, разказва пенсионерката

Странна сватба скандализира медиите на Острова - брак между английска пенсионерка на 80 години и нейния годеник - 35-годишният Мохамед. Айрис е с 10 години по-голяма от майката на Мохамед.

Историята на двамата влюбени започва във Фейсбук, когато пенсионерката вижда профила на египтянина, решава да му пише. А той пък - безработен, решава да ѝ отговори, разказва историята БГНЕС.

Така бързо любовта между двамата пламва, а когато се срещат на летището в Кайро, "четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска страст".

Двойката решава да сключи брак на четвъртия ден от запознанството си в Кайро, но заради липса на документи идеята им не се осъществява.

Иначе, Айрис настоява, че Мохамед не е с нея заради парите ѝ, нито пък заради бъдещото му британско гражданство. При пътешествието си в Кайро бъдещите младоженци посещават скъпи ресторанти и атракциони, като си делят сметката наполовина.

"Мохамед ми обеща да подпишем и предрбачен договор, защото твърди, че не иска къщата ми или каквото и да е наследство един ден. По-силна любов от тази съществува ли?", пита се Айрис.

Двойката правила секс за първи път няколко часа след запознанството си в долнопробен хотел в Кайро, а 80-годишната дама споделя, че се почувствала отново като девствена.

За пенсионерката това ще бъде втори брак, след като съпругът ѝ починал отдавна. Тя е бивша чистачка, пенсията ѝ е около 800 паунда, но взима и обезщетение за инвалидност. Къщата ѝ се оценява на стойност от над 220 000 паунда.

А Ромео от Кайро напуснал работата си, когато срещнал възлюбената си. "Парите не носят щастие, не съм с нея заради скъпата ѝ къща", твърди Мохамед.

Романсът на двойката предизвиква истински трус в семейството на пенсионерката. Тя има двама сина, и докато 54-годишният Стив приема със снизхождение новата любов на майка си, то Дарен, на 53, изобщо не иска и да чуе.

Бъдещата свекърва на Айрис е с десет години по-малка от нея, и по думите ѝ, била щастлива, че синът ѝ е намерил "любовта на живота си".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети