Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Азис скочи на Фънки по време на лайфа на „Като две капки вода“

Шоу

Азис скочи на Фънки по време на лайфа на „Като две капки вода“

Азис скочи на Фънки по време на лайфа на Като две капки вода - Tribune.bg
Снимка:

Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение, обърна се Азис към Фънки

Скандал между краля на поп-фолка Азис и Димитър Ковачев - Фънки се развихри снощи по време на шоуто „Като две капки вода“ по Нова телевизия. Конфликтът възникна след изпълнението на Рафи, който направи перфектна имитация на песен на поп-фолк звездата. Фънки, който е част от журито на шоуто, не пожела да коментира изявата и дори възмутен напусна мястото си.

Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение - с тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването, минути преди да чуе оценката за своето представяне.

Имам достатъчно интелектуален багаж, за да знам кога и какво да кажа, отговори Фънки.

Факт е, че откакто е жури в шоуто Фънки използва всеки повод, за да покаже своето пренебрежение към чалгата. Но сега за първи път емоциите ескалираха до такава степен.

Рафи имитира Азис и песента му „Сен Тропе“, като за целта се появи на сцената в изключително естравагантна и провокативна визия.

След края на изпълнението му, когато дойде време журито, в което влизат Фънки, Хилда Казасян и Юлиан Вергов, да коментира представянето, Фънки напусна мястото си и обясни, че отива за вода, за да не каже нещо лошо.

Изгледа коментарите на Хилда Казасян и Юлиан Вергов от дъното на залата и когато чу възторзите им от изпълнението на Рафи, попита: Вие глухи ли сте, не виждате ли?

След имитациите на всички изпълнители Азис се изправи и обясни, че иска да каже нещо сериозно. Тогава именно изрази своята обида  от отношението на Фънки.

Фънки обясни, че е професионалист от дълги години и знае кога да говори, както и че е достатъчно интелигентен, за да не обижда директно в ефира.

„Скъпи Васко, интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант“, отговори Фънки.

„А ние сме аматьори, така ли“, попита Азис.

„Можеш да си мислиш каквото искаш“, отвърна Фънки.

„Това е просто шоу“, опита се да замаже положението водещият Васил Василев-Зуека.

Азис е категоричен, че това е недопустимо на фона на труда, който Рафи е вложил по време на изграждане на образа.

Въпреки това Фънки даде висока оценка - 9, на Рафи, като обясни, че образът на Азис е доста труден за наподобяване.

Ето защо медийни наблюдатели коментират, че скандалът между двамата е по-скоро режисиран, тъй като гарантира зрелище за зрителите и висок рейтинг.                  

Междудругото това не беше единственият сблъсък в шоуто. Искри прехвърчаха и между Юлиан Вергов и водещия Герасим Георгиев-Геро, който дори си позволи да залее с вода в лицето журиращия си колега. Остава загадка дали и това беше част от сценария.                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати