Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Българин купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс?

Шоу

Българин купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс?

Българин купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс? - Tribune.bg
Снимка:

Кой е Христо Йорданов Христов?

Най-скъпят имот в Бевърли Хилс има нов собственик. И той носи българско име, съобщава сп. „Варайъти“.

Кой е мистериозният Христо Йорданов Христов, който вади близо $35 млн. долара за огромното имение със 7 спални? Според изданието по всяка вероятност той е известен български търговец на оръжие, или друг наш сънародник със същото име.

Според „Варайъти“ тайната около името на купувачите на скъпи имоти е „мътна река“, но за щастие „тази секретност е мимолетна и идентичността на купувача в крайна сметка“ става обществено достояние.

Самият имот е построен от бившия израелски военен, превърнал се в успешен предприемач Гала Ашер съвместно със собствениците на имота, очевидно един друг успешен предприемач от Далас в бизнеса с очила на име Дъг Барнс и съпругата му Моли. Имението е завършено през 2014 г. и първоначално бе обявен за 55 милиона долара, така че Христов – или който и да го е купил – е сключил „сладка“ сделка.

Къщите на Ашер обикновено са с квадратна структура, с монолитни вътрешни пространства, съвременни облицовки и стотици вградени светлини. Тази не е по-различна. Но има и екстри като ослепителният 20-метров компютризиран водопад. Има 7 обширни спални - три на първия етаж, останалите горе, и един „глезещ“ обитателите основен апартамент с площ 300 кв. м.

Други детайли, които позволяват на собствениците на имота да прекарват добре времето си, са изящна изба и конферентна зала. Отвън в имота има голям заден двор с басейн. Пръстен от палмови дървета, обграждащ парцела, засилва неприкосновеността на личния му живот, а имотът също е ограден и затворен. Но има и още една екстра - къщата е на пет минути пеша от хотел „Бевърли хилс“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети имение, лукс

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети