Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бели джипове и калашници стреснаха Асеновград

Шоу

Бели джипове и калашници стреснаха Асеновград

Снимка:

Очаква се прокуратурата да се заеме със случая

Два бели джипа и мъже с „Калашници“ стреснаха асеновграчани. Във Фейсбук бе публикуван клип, на който се вижда как двама мъже стоят на рамките на отворени задни прозорци на джиповете, насочили един срещу друг оръжия.

От коментари под видеото става ясно, че те са забелязани на няколко места из Асеновград. А съвестни граждани са подали и сигнали до полицията за двата „Мерцедеса“ и „Калашниците“.

След проверка на полицията е станало ясно, че автоматите не са истински. Те са реквизит, използван за снимането на клип от двама младежи.

Според източник на Tribune.bg единият от мъжете в джиповете с „Калашник“ е Радо Гребеца от Асеновград. Той и негов приятел са направили хип-хоп парче и сега снимали клип към него. От разпространените кадри става ясно, че рапърите са си поставили за цел да провокират и шокират. Освен мощните коли и автоматите, те планирали и други шокиращи кадри в клипа, твърдят наши източници. 

Все пак творчеството им няма да премине безпроблемно. Очаква се случаят да бъде докладван на прокуратурата и тя да се заеме с него.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още