Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Билборд“: Енрике Иглесиас е най-великият латино изпълнител

Шоу

„Билборд“: Енрике Иглесиас е най-великият латино изпълнител

Снимка:

Изборът се основава на формула, която отчита всички хитове на изпълнителя

„Най-великият латино певец на всички времена е Енрике Иглесиас. Да, Енрике. Не баща му Хулио, а Енрике“, съобщи „Билборд“. 

45-годишният Иглесиас ще бъде признат за „безбройните си постижения и принос в класациите за популярност", уточняват от „Билборд“. Това е първият път, когато певец е удостоен с тази награда и изборът няма нищо общо с музикално или интерпретативно качество, а се основава на точна формула, която отчита всички хитове, които се появяват в седмичната класация „Хот Латин Сонгс“ от 1986 г. насам.

Изпълнителят се е класирал с цели 43 песни в общата класация, 39 от които са в топ 10. Най-големият му хит дойде през 2014 г., когато Байландо се задържа за 41 седмици в класацията. Според „Билборд“, изпълнителят е продал повече от 180 милиона копия за 25-годишната си кариера, с повече от 16 000 милиона гледания на музикалните му клипове и 18 милиона слушания на песните му.

След Енрике като артисти с най-голямо присъствие в класациите се класират Луис Мигел, Селена, Марко Антонио Солис и Висенте Фернандес. Освен на Иглесиас в изданието за 2020 г. на латиноамериканските „Билборд“ специални награди ще бъдат връчени и на Армандо Мансанеро, Карлос Вивес, Луис Фонси и Дади Янки.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема