Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Бивши проститутки“ пращат Кулагин на съд

Шоу

„Бивши проститутки“ пращат Кулагин на съд

Снимка:

Сексбомбите са засегнати от думите на гримьора

„Това са едни бивши проститутки, които са влезли в къщата, за да изчистят името си“. Тези думи на гримьора Валентин Кулагин могат да му изиграят много лоша шега. Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани са се зарекли да заведат дело за клевета срещу скандалния гримьор, съобщава hotnews.bg.

Кулагин може да седне скоро на скамейка в съда, тъй като двете се заканили да заведат делото, веднага щом излязат от къщата, а това стана в понеделник. Веднага след края на шоуто Малката Джулка и колежката й са поискали среща с адвоката на предаването, за да обсъдят как да му заведат дело по най-бързия начин.

Сексбомбите са засегнати от думите на гримьора, който при телефонния разговор с приятелката си Никита Джонсън в лайфа от петък отправи обидата на всеослушание.

Клеветите му веднага провокираха гаджето на Русата Златка – Благо Джизъса, който направо полудя от яд и се закле, че ще го пречука. „Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам, в Биг Брадър“, каза той. Албена Вулева също избухна от появата на гримьора и почна да напада Никита.

След финала на шоуто, Валентин Кулагин избухна отново в социалната мрежа. „Честито на Уош! След Никита, той беше следващия ми фаворит! И в пъти по-добър вариант от всички останали! Моето момиче Никита остана трета и за пореден път се даде зелена светлина на посредствеността, силикона, фалшивостта, престорената доброта. Явно това е печелившия модел - да ревеш по цял ден и да бъдеш страдалец. Лицемерието продължава да царува и въпреки всичките ми опити и жертви, които направих да променя матрицата - никой не иска да излезе от нея. Защо - защото по-лесно се живее във фалш и самозалъгване. Самозамъгляне. Какво показват фактите - в "моята" къща до финал стигнаха тримата най-големи лицемери, интриганти и клюкарки. Светата троица, както ги нарекох. Тримата с общ мозък - Наско, Папи и Стефан. Виждаме кои стигнаха до финал и в този сезон - най-фалшивите и престорените."  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема