Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бившият на Златка за Благо Джизъса: Благодаря на този палячо, че ме отърва

Шоу

Бившият на Златка за Благо Джизъса: Благодаря на този палячо, че ме отърва

Бившият на Златка за Благо Джизъса: Благодаря на този палячо, че ме отърва - Tribune.bg
Снимка:

Не съм си искал годежния пръстен, той е урочасан

„Благодарен съм, че ме отърва от този човек.“ Така бившият годеник на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов коментира за първи път раздялата им пред NOVA телевизия. Думите са за сегашното гадже на Златка – Благой Георгиев.

Всеки греши, така ММА боецът коментира това, че предложи брак на Златка в ефир, тя прие, пък последва раздяла.

„Направих грешка. Решението за раздяла го взех аз. След два месеца тя се хвана с този палячо“, допълни Валентинов. „За мен е палячо, защото нямаше честта да ми се обади и да си каже. Това е мъжко. Между тях двамата не се знае кой е мъжът, коя е жената“, допълни борецът, който не се чувствал наранен, а отвратен.

На въпрос какво е станало с годежни пръстен, той отговори: „Не съм го изкал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Той е урочасн“.

Попитан би ли излязъл на битка срещу Благой, Валентинов изпадна в смях. „Това е смешно, все едно да изляза срещу някоя жена от парка“, през смях каза той.

55

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Анонимен Да са живи и здрави Младите, Благо е спокоен и Златка няма да сгреши, така мисля, говори се, че Той е от малцинствата, тук не зная, няма значение, Лично аз харесвам спокойните и уравновесени хора. Късмет! ... и много, много дечица да му роди, макар, че има три, децата са едното и другото(едно дете един дерт, 9 деца девет дерта, но ...), без тях животът е безмислен , навремето нашите деди са правили 6, 9 и всички са устроени, а има с едно, и ....
25.11.2018 15:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати