Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бойко Василев се ожени тайно по време на извънредно положение

Шоу

Бойко Василев се ожени тайно по време на извънредно положение

Бойко Василев се ожени тайно по време на извънредно положение - Tribune.bg
Снимка:

С по-младата Албена Колчакова са заедно от четири години, но дълго време криеха връзката си

Докато повечето от нас искат бързо да забравят социалната изолация заради коронавирус, за други именно извънредното положение ще се окаже един от най-запомнящите се и хубави моменти в живота. Такъв е случаят на водещия на предаването „Панорама“ по БНТ Бойко Василев, който вдигна тайна сватба с половинката си Албена Колчакова, пише Lupa.bg.

Двамата са заедно от четири години, но дълго време не афишираха своята връзка, за да си спестят клюките, тъй като младата и красива Албена е колежка на Василев. Тя е продуцент на сутрешния блок на БНТ. Освен това Бойко правеше всичко възможно отношенията му с нея да не повлияят върху скандалния развод с първата му съпруга. 

На венчавката са присъствали само най-близките на двойката. Причината от една страна е ситуацията около коронавирус, от друга страна двамата не искат да предизвикват голям шум около себе си. Албена Колчакова е приела фамилията на своя избраник, но с тиренце.

Бойко Василев вече има един неуспешен брак зад гърба си, а Албена в началото е наричана негова любовница. Разводът с бившата му жена Адриана е доста драматичен и се проточва дълго време заради липса на консенсус.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети