Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Брад Пит приятно изненада завършващи „в изолация” студенти в Мисури (ВИДЕО)

Шоу

Брад Пит приятно изненада завършващи „в изолация” студенти в Мисури (ВИДЕО)

Снимка:

Актьорът насърчи завършващите, като им пожела всичко най-добро

Холивудската звезда Брад Пит изненада завършващите университет в щата Мисури, чиито възпитаник е самият той, със специално съобщение, докато е под карантина, съобщи CNN.

Видеото е публикувано в Twitter и започва с президента на университета Клиф Смарт, който казва, че още един специален гост ще предаде съобщение на студентите, които завършват „вкъщи” поради пандемията на коронавирус. Тогава на екрана се появява Пит. Роденият в Оклахома актьор се мести в щата, разположен в средния запад на Америка, заедно със семейството си още в ранна детска възраст, а неговите родители и сега живеят там – в Спрингфийлд. 

„Здравейте всички. Тук е Брад от карантина, който вика от радост за завършващите Държавния университет в Мисури. Да! Предвид времето, в което се намираме, е много странно за всички ви да се дипломирате по този начин, но знайте, че имате нашата подкрепа. Уповаваме се на вас, че ще направите този свят едно по-добро място. И ви пожелаваме всичко най-добро в бъдещите ви начинания. И така, вие го направихте. Направихте го. Насладете се. Поздравления отново и мислете за големи неща“, пожелава 56-годишният носител на наградата „Оскар“ на завършващите.

Преподавателка в университета е опитала на 12 май да получи видео от Пит.

„Имах дивата идея, че Брад Пит ще направи родния си град стабилен и ще развесели завършващите университета, които няма да ходят никъде този петък. Не съм се чувала с никого, на когото съм изпратил имейла, така че ето видео, което никога не съм мислила, че ще споделя. Последно заснето за моите студенти. Туитър, свърши си работата”, споделя радостта си в Twitter Елизабет Кинг.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема