Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бритни Спиърс призна, че е плакала много след излъчването на документалния филм за живота ѝ

Шоу

Бритни Спиърс призна, че е плакала много след излъчването на документалния филм за живота ѝ

Снимка:

„Бях смутена от светлината, в която ме представят“, написа поп звездата в Instagram

Бритни Спиърс разкри, че е била изключително разстроена от документалния филм за нейния живот – „Framing Britney Spears“, пише BBC. 39-годишната певица заяви, че е плакала две седмици след излъчването му.

„Плаках две седмици... Все още плача понякога! Правя каквото мога със собствената си духовност и се опитвам да запазя радостта си, любовта си и щастието си“, сподели Бритни Спиърс в емоционална изповед в Инстаграм.

Филмът е продуциран от „Ню Йорк Таймс“ и е достъпен от 5 февруари на платформата Hulu (а скоро и на Amazon Prime, във Франция).

„Framing Britney Spears“ изследва проблемите, пред които Бритни се изправя вследствие на популярността. Обръща внимание и на емоционалния й срив през 2008 година.

Певицата заяви, че не е гледала изцяло „Framing Britney Spears“, но е разстроена от частите, които е видяла.

„Бях смутена от светлината, в която ме представят“, написа поп звездата в Instagram. Публикацията е първият й директен коментар за „Framing Britney Spears“, който се фокусира върху нейните проблеми в живота и психичното й здраве.

Постът беше придружена от видео на певицата, която танцува и свири на въздушна китара на хита на Aerosmith Crazy.

„Животът ми винаги е бил обект на спекулации... наблюдаван ... и съден наистина през всичките тези години !!!“, сподели Спиърс на своите 29 милиона последователи в съобщение, публикувано във вторник.

Тя разкри още, че танцува всяка вечер, защото това я кара да се чувства „човек, жива и дива“.

„Изисква се много смелост, за да се довериш на Вселената, когато си уязвим, защото никога не съм преставала да бъда осъждана, обиждана, смущавана от медиите ... и все още съм и днес“, каза още тя.

„Докато светът продължава да се върти и животът продължава, ние си оставаме толкова крехки и чувствителни като хора“, изрази емоциите си певицата.

„Не съм тук, за да съм перфектна ... перфектното е скучно. Тук съм, за да предам добротата“, написа още Бритни Спиърс.      

Документалният филм беше последван от вълна от емоции от страна на почитателите на певицата, както и на много известни личности, които призоваха за освобождаването й от опеката на баща й. Той получи попечителство над Бритни през 2008 година, след като звездата изпадна в депресия.                                                 


Топ новини

виж още

Актуална тема