Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бритни Спиърс губи съдебната битка с баща си

Шоу

Бритни Спиърс губи съдебната битка с баща си

Бритни Спиърс губи съдебната битка с баща си - Tribune.bg
Снимка:

Американски съд отхвърли молбата на Бритни Спиърс баща й да бъде отстранен като попечител на нейното имущество, предаде Би Би Си. Джейми Спиърс е законният гуверньор на дъщеря си през последните 12 години поради притеснения относно психичното й здраве. Адвокатът на Бритни заяви, че поп звездата се "страхува" от баща си и че не се чувства в безопасност, докато той контролира авоарите й.

Адвокатът на баща й пък твърди, че той винаги е действал в интерес на дъщеря си.

Съдията заяви, че ще разгледа бъдещи жалби за промяната в статуса на Джейми Спиърс в бъдеще.

Междувременно по искане на певицата финансовата компания „Bessemer Trust” е назначена за съпопечител.

По време на изслушването вчера адвокатът на Бритни Спиърс - Самюъл Ингъм, заяви, че тя и баща й нямат "жизнеспособна връзка" и не са говорили от "дълго време".

Вивиан Торин, адвокатът на Джейми Спиърс, твърди, че причината, поради която баща и дъщеря не си говорят е че г-н Ингам настройва Бритни срещу Джейми.

Бритни Спиърс не е контролирала финансовите си дела или много от решенията си за кариера от 2008 г. насам съгласно съдебното споразумение.

По същество през последните десетина години нейният баща и адвокатът й управляват нейните активи и личен живот - включително възможността да регулират срещите й и да  общуват с лекарите за нейното лечение.

Звездата започна да се държи странно през 2007 г. след развода си с Кевин Федерлайн. Тя загуби й попечителството над двете им деца, въпреки че има възможност да ги вижда.


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети