Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Бритни Спиърс с тежка изповед пред съда, поиска живота си обратно

Шоу

Бритни Спиърс с тежка изповед пред съда, поиска живота си обратно

Снимка:

Певицата води дело, за да се освободи от попечителството на баща си

След 13 години мълчание Спиърс проговори. „Това попечителство ми причинява повече вреда, отколкото полза“, каза 39-годишната Спиърс. "Заслужавам да имам свой живот."

На откритото съдебно заседание певицата  заяви, че баща ѝ и други, които контролират живота и състоянието ѝ са я принуждавали да използва контрацептиви и други лекарства против волята ѝ. По думите ѝ, това ѝ е попречило да се омъжи или да има друго дете.

Тя обвини баща си, че се наслаждава на властта си над нея, както той е показал, когато тя се е провалила на поредица психологически тестове през 2019 г., след което я е принудил да влезе в психиатрична клиника.

"Плаках по телефона цял час, а той се наслаждаваше на всяка минута от това," каза Спиърс.

Вивиан Торин, адвокат на бащата на Спиърс, Джеймс Спиърс, даде кратко изявление от негово име.

"Той съжалява, че вижда дъщеря си да страда и изпитва голяма болка", каза Торин. "Г-н Спиърс обича дъщеря си и много му липсва."

Джеймс Спиърс контролира финансите на дъщеря си и нейните житейски решения. В момента той е съпопечител на нейните финанси възлизащи на близо 50 милиона долара.

Голяма част от подробностите по делото , разкрити от Спиърс, са грижливо пазени от съда от години.

Съдията по делото благодари на поп звездата за нейните „смели“ думи, но не взе решение. Дълъг правен процес е много възможен преди да се вземе решение за прекратяване на попечителството.

Според калифорнийското законодателство тежестта върху нея ще бъде да докаже, че е компетентна да управлява собствените си дела и интензивно разследване и оценка вероятно са неизбежни, преди това да може да приключи.

Попечителството стана факт, тъй като тя претърпя психична криза през 2008 г.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още