Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Брус Уилис без маска в аптека, изгониха го

Шоу

Брус Уилис без маска в аптека, изгониха го

Брус Уилис без маска в аптека, изгониха го - Tribune.bg
Снимка:

 

Актьорът Брус Уилис беше изгонен от аптека в Лос Анджелис, защото отказал да си сложи маска на лицето, твърдят световните медии. Според очевидци 65-годишният Уилис можел да покрие носа и устата си с банданата, вързана на врата му, но не направил това. Така му се наложило да си тръгне от аптеката с празни ръце и без покупка.

„Това беше грешка в преценката“, каза Уилис пред списание People. „Бъдете здрави всички и нека да продължим да носим маски“, добавя той. 

 

Миналата година кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети нареди през цялото време извън дома да се носят маски или покривала за лицето и носа, за да се помогне в борбата с Covid-19, с някои изключения - включително деца под две години и хора с определени увреждания.

Много хора реагираха на пренебрегването на регламента от страна на Брус Уилис в Twitter, като някои го определяха като "Covidiot".

Калифорния, и по-специално Лос Анджелис, се превърна в едно от горещите точки за коронавирус в САЩ. Миналия месец той надмина 2 милиона регистрирани случая от началото на пандемията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати