Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. БТВ пак ни информираха какво яде Петков: Закусвал кисело мляко по път

Шоу

БТВ пак ни информираха какво яде Петков: Закусвал кисело мляко по път

БТВ пак ни информираха какво яде Петков: Закусвал кисело мляко по път - Tribune.bg

Продължава информационната кампания, подета от БТВ, която цели да ни държи в течение какво яде Кирил Петков.

Предозиране: BTV ни информираха кой е любимият десерт на Кирил Петков

Съпругата му Линда Маккензи-Петкова беше първият гост в „Моето звездно парти“ – новото шоу на Силвена Роу.

Зрителите бяха подробно информирани за вкусовите предпочитания на Петков – кисело мляко за закуска, което си ядял по път, защото бърза, по принцип хапвал и месо, обичал манджички, особено мусака с патладжани вместо картофи. Самата Петкова обичала да прави боб и леща. Рецептата за боб на фурна научила от свекърва си.

Още в началото на разговора Роу обяви съвсем чистосърдечно, че никой не е очаквал, че мъжът на Линда може да стане премиер някой ден, когато тя била участничка в „Мастър Шев“. А „премиершата“ разказва, че няма някакви допълнителни задължения покрай кариерата на министър-председателя. Петкова си се занимавала със сладкарницата, която станала доста популярна покрай всички неща, които се случват около тях в последните 6 месеца.

Роу подсказа, че сладкарницата е успешна заради готварската страст на Линда, а не заради съпруга ѝ, но самата Петкова не се съгласи и каза, че клиентите ходят заради премиера и тортите.

„В Канада, за тях сме някаква „Ла-Ла-Ленд“ тук. Аз научих български преди 15 години“, разказа тя.

Иначе двете с сготвиха изцяло веган меню – „нестандартна“ шопска салата, ролца от патладжан с веганова рикота и безглутенова торта с „тайна“ полезна съставка, която използваха като подсладител. По време на пазара бонус реклама получи и био щанда на „Кауфланд“, който беше похвален, че предлага стоки, каквито и в Дубай няма.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати