Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. ЦРУ разсекрети доклад: Хитлер – бисексуален садомазохист!

Шоу

ЦРУ разсекрети доклад: Хитлер – бисексуален садомазохист!

Снимка:

Сексуалният живот на диктатора е двойнствен

ЦРУ разсекрети доклад от 1943 година на антрополога Хенри Фийлд. От него става ясно, че германският нацистки лидер Адолф Хитлер е имал садомазохистични наклонности и е имал сексуални влечения както към жени, така и към мъже.

"Сексуалният му живот е двойнствен, точно като политическите му възгледи - едновременно е хомосексуален и хетеросексуален, социалист и отявлен нацист, мъж и жена", пише в документа.

Документът е от 70 страници, качен е на сайта на разузнавателното управление на САЩ. Той е изготвен въз основа на разследване на Ернст Седжвик Ханфщенгл - германски бизнесмен и политик, който е подпомагал финансово Хитлер и е бил негов близък приятел през 20-те и 30-те години на миналия век. Издига се до пост говорител на Националсоциалистическа германска работническа партия. По-късно емигрира в САЩ и работи за президента Рузвелт.

В доклада пише, че Хитлер е бил със садомазохистични наклонности, които като млад е съчетавал и с хомосексуални влечения. Имал интимни чувства към бъдещия си заместник в партията Рудолф Хес от времето, когато били заедно в затвор през 20-те години. Самият Хес бил известен с прозвището си "госпожица Анна".

Между 1910 и 1913 г. Адолф Хитлер е живял в мъжки пансион във Виена и се предполага, че тогава е заболял от венерическо заболяване, заразен от еврейска проститутка. До този извод се е стигнало въз основа на книгата на Хитлер „Моята борба".

Хитлер е имал и много комплекси, включително нарцисизъм. Не бил в състояние да си намери партньорка и дълго време предпочитал самотата. Според едно от тълкуванията на него му е била нужна полумайка и полувъзлюблена.

Нацисткият лидер е имал и друг комплекс - на никого не позволявал да го види в банята или разсъблечен. Предпочитал всекидневно облекло, на публично място никога не си свалял връхната дреха, ненавиждал и парфюмите.

Бил почитател на уискито и не се съобразявал с препоръките на Ернст Седжвик, целящи да го избавят от този порок.

Хитлер изпитвал и необичайна необходимост от светлина. Сутрин настоявал за максимално силно осветление. Според приятеля му Ернст Седжвик това най-вероятно се е дължало на аномалии в зрението, предизвикани от отравяне с газ през есента на 1918 г. Това му е повлияло и в областта на живописта. Той е предпочитал ярките цветове.

Наблюдавайки поведението на Хитлер, Седжвик го наричал "нещо средно между лисица и вълк".

Хитлер почти не ядял месо. Понякога правел изключение и на закуска хапвал пиле с ориз или сьомга.

Диктаторът е вземал лекарства, стимулиращи храносмилането - сутрин и след всяко ядене, а вечер приемал сънотворни.

Що се отнася за музикалните му предпочитания всеизвестно е, че Хитлер е обожавал Вагнер, но харесвал още произведенията на Лист, Григ, Шопен, Верди и Рихард Щраус. Освен това обаче, той обичал да слуша циганска музика, рапсодии, чардаш и американските футболни маршове.

Самият Хитлер никога не потвърждава своята сексуална ориентация, а за да избяга от собствените си демони, той обрича стотици хиляди хомосексуалисти на смърт.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема