Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Дензъл Уошингтън ще играе в „Гладиатор 2“

Шоу

Дензъл Уошингтън ще играе в „Гладиатор 2“

Дензъл Уошингтън ще играе в Гладиатор 2 - Tribune.bg
Снимка:
Дензъл Уошингтън ще играе в „Гладиатор 2“, съобщава „Deadline“. Според изданието Уошингтън е в последен етап от преговори за участие в продължението на филма на Ридли Скот, носител на "Оскар". Оригиналният "Гладиатор“ от 2000 г. превърна актьора Ръсел Кроу в едно от най-големите имена на големия екран.
В новия филм Пол Мескал ще замени героя на Ръсел Кроу Максимус като главен герой. Той ще се превъплати в Луциус, племенникът на императора, който на младини е спасен от Максимус и това събитие му е помогнало да се превърне в човека, който е днес.
За съжаление, каквато и да е ролята на Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2", тя все още е строго пазена тайна.
 
Дензъл Уошингтън има страхотен опит с режисьора Ридли Скот. Той се снима в "Американски гангстер", за който беше номиниран за "Златен глобус". Успехът на Ридли Скот е достатъчна причина да очакваме Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2".
 
Друга причина режисьорът да настоява за Дензъл Уошингтън е, че през последните години той е абсолютно неповторим на големия екран. Първо в "Макбет", а когато не беше зает да пренася шекспировата тежест на следващото ниво, помагаше за превръщането на "Закрилникът" в пълноценен франчайз за отмъстители. В момента третият филм е в постпродукция и ще продължи събитията и развитието на героите от "Закрилникът 2" от 2018 г.

Последвайте ни в Google News

 

Етикети Гладиатор
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети