Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Деп: В началото съм на нов живот в Сърбия, имам страст към кебапчетата и ракията

Шоу

Деп: В началото съм на нов живот в Сърбия, имам страст към кебапчетата и ракията

Деп: В началото съм на нов живот в Сърбия, имам страст към кебапчетата и ракията - Tribune.bg
Снимка:

„Тук имам страст към всичко -  кебапчетата, някой ми каза нещо за сливовата ракия, но нямах възможност да опитам... Сега съм в началото на нов живот и това начало ми харесва. Бих искал това начало да бъде в Сърбия, ако ме искате, разбира се“.

Това обяви любимият холивудски актьор Джони Деп, който получи медал от президента Александър Вучич за изключителния му принос към страната и усилията ѝ да разшири и подобри местната арт общност.

По време на церемонията Деп заяви, че Сърбия е бастион на свободата и независимостта и е гарант за стабилността в региона, която има желание да живее добре със своите съседи.

„Това, което наистина е прекрасно тук, е, че хората използват всеки миг, смисълът е да празнуваме мига. С Емир направихме филм тук с екип, който беше зрелищен, с екип, който никога не беше уморен, въпреки че беше изтощен. Вярвам, че има много таланти, които ще открием тук и се надявам да бъда част от тях. Благодаря много. Наистина искам да ви благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този медал за заслуги. Ще остана достоен и ще направя всичко по силите си този медал да бъде олицетворение на моите отговорности тук“, каза Джони Деп.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати