Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Депутат: Парламентът е антиеротично място, но съм правил 300 пъти секс там

Шоу

Депутат: Парламентът е антиеротично място, но съм правил 300 пъти секс там

Снимка:

Можел да напише пътеводител за подходящите места, имало неудобни тоалетни

"Аз съм правил поне 300 пъти секс в парламента. По принцип това е антиеротично място, но когато някой има определена роля, може да разполага с големи пространства." Думите са на депутатът от "Форца Италия" Виторио Сгарби, бивш зам.-министър на културата в Италия.

В интервю за "Радио 24" известният с ексцентричните си изяви депутат разказа за подходящите и неподходящи места за секс. "Има прекрасни тоалетни. Най-лошата е тази на комисията за правосъдие, защото коридорът пред нея е много оживен. На третия етаж обаче е винаги празно", казва Сгарби, цитиран от „24 часа“.

Депутатът твърди, че може да напише пътеводител за местатa за секс в парламента. На петия етаж имало скривалища, от които се откривала и прелестна панорама.

Сгарби правил секс в парламента най-вече с гостенки отвън, които го посещавали. Сред тях били актрисите Деметра Хемптън и Ева Грималди, а също и бившата порнозвезда Мили д’Абрачо. Сред секспартньорките му в парламента били и две депутатки, на които обаче не разкрива имената.

"Имаше съвсем празни офиси, където можеше дори да се спи. Ако можеш да спиш в Европарламента, то тогава защо трябва да го правиш сам?", коментира депутатът, който е бил 2 години в ЕП.

Поводът за интервюто е това, че депутат от Лигата и негова колежка от движението "5 звезди" скрепили още по-здраво съюза между управляващите партии в Италия, правейки секс на мивката в парламентарна тоалетна в началото на месеца. Това разкрили италиански медии, позовавайки се на свидетели на случката, които я заснели на видеоклип.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още