Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Десислава Банова отрече да се развежда с Росен Плевнелиев

Шоу

Десислава Банова отрече да се развежда с Росен Плевнелиев

Десислава Банова отрече да се развежда с Росен Плевнелиев - Tribune.bg
Снимка:

Ще заведем дело за клевета, беше категорична тя

Съпругата на бившия президент Десислава Банова- Плевнелиева категорично отрече слуховете, че се развеждат. В интервю за в. “24 часа“ тя заяви, че е потресена от тази новина.

„Ние сме заедно, отглеждаме си децата заедно, обичаме се, подкрепяме се и няма и капка истина в това, което твърдят. За пореден път смятаме да потърсим правата си за тази неистина. Ще заведем дело за клевета и за нанесени морални щети. Ние водим няколко дела срещу няколко издания и до момента сме спечели всичките, за което благодаря на адвоката ни Жоро Игнатов. Решени сме да стигнем докрай в тази битка.“, каза тя пред изданието.

Десислава Банова заяви, че няма нищо против таблоидите, но да спазват елементарните журналистически правила - да проверяват новините си. „Аз съм шокирана от новината, която се появи днес (петък - б.а.). Ние живеем в затворен комплекс и всеки дентолкова много хора ни виждат със съпруга ми, че сме заедно, ходим, хванати за ръце, разхождаме се с децата. Не мога и да разбера какъв е поводът за тази новина.“

Съпругата на Росен Плевнелиев разкри, че в момента с него се занимават с много благотворителни каузи. Една от тях е подпомагането на 3 двойки с репродуктивни проблеми.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати