Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Днес е последният концерт на Slayer в България

Шоу

Днес е последният концерт на Slayer в България

Днес е последният концерт на Slayer в България - Tribune.bg
Снимка:

Шоуто е част от прощалното „Final world tour“

Легендарната група Slayer ще свирят на 11 юли за последен път в България. Шоуто е част от прощалното „Final world tour“ . На събитието се очакват фенове не само от България, но и от съседни държави, откъдето турнето няма да мине.

Траш метал бандата трябваше да изпълни своя последен концерт в Парка на Летище София, но поради очакваните, организаторите на събитието взеха решение да го изместят в зала „Фестивална“. Така ще бъде избегнат рискът за изграждането на мащабната сцена, както и предпоставките за започване на събитието в по-късен час.  Slayer ще излязат на сцената в 22 часа.

Slayer е създадена през 1981 година в Хънтигтън Парк, Калифорния от китаристите Кери Кинг и Джеф Ханеман. До сега метал групата има 12 издадени студийни албума, множество златни албуми и безброй концерти. След дългата история на бандата в момента членовете са Кери Кинг (китара), Том Арая (вокали и бас), Пол Бостаф (барабани) и Гари Холт (китара).  Slayer е част от „Голямата четворка“ в музикалната индустрия, заедно с Metallica, Megadeath и Anthrax.

Десислава Витанска


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати