Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джилиън Андерсън ще изиграе Маргарет Тачър

Шоу

Джилиън Андерсън ще изиграе Маргарет Тачър

Снимка:

Актрисата определя превъплъщението си като „истинско удоволствие”

Джилиън Андерсън, която спечели популярност с ролята си на агент Скъли във фантастичния сериал „Досиетата Х” от началото на 90-те години, ще изиграе Маргарет Тачър, съобщават световните агенции. Актрисата ще се превъплъти в „желязната лейди” на Великобритания и нищо чудно най-новата роля на 52-годишната Андерсън, която изглежда прекрасно, да й донесе отново бляскава слава.

Джилиън натрупа опит от четвъртата поредица от сериала „The Crown”, когато перуката, болезнените обувки и специалните найлонови чорапогащи я превърнаха в сполучливо копие на страховития лидер на торите.

„Разделих се с предубежденията си за Маргарет Тачър. Гледах всяко видео, което трябваше да се гледам за нея. Наблюдавах нейните маниери, вярванията и убежденията й, а също как ходи, говори и се движи. Всичко това определено ми помогна. Но никога в живота си нямаше да нося обувките, които тя е носила, както и ужасните неудобни найлонови чорапи. Без тях нямаше да усвоя походката й“, разказва пред в. „Сън“ актрисата. По думите й прическата и гримът преди снимките са отнемали почти час и половина.

Джилиън Андерсън е последната от дълъг списък талантливи актриси, превъплътили се в Маргарет Тачър, между които Мерил Стрийп, Андреа Райзбъроу и Линдзи Дънкан. Актрисата определя превъплъщението си като „истинско удоволствие”.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема