Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джони Деп отрече пред съда в Лондон, че е посягал на Амбър

Шоу

Джони Деп отрече пред съда в Лондон, че е посягал на Амбър

Джони Деп отрече пред съда в Лондон, че е посягал на Амбър - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът призна за нервни изблици

Актьорът Джони Деп категорично отрече пред съд в Лондон някога да е посягал и да е проявявал насилие към бившата си съпруга Амбър Хърд, съобщи „Дейли мейл".

Вчера в Лондон започна съдебното дело, което Деп заведе срещу издателя на британския в. „Сън" заради публикация от 2018 г., в която се твърди, че Деп е „бияч на съпруги".

Защитата на Деп и самият актьор говориха пред съда, че въпреки всичко той никога не е проявявал насилие срещу Амбър Хърд, а тъкмо обратното - тя му е посягала. В съдебната зала, в която присъства и бившата съпруга Хърд, бе пуснат видеозапис, който показва как Деп, очевидно пиян, вилнее в семейната кухня и хвърля бутилка от вино на пода, ядосан на Хърд, докато я пита „Искаш ли да видиш какво е лудо? Сега ще ти покажа".

Във видеото с продължителност 90 секунди се вижда как Деп и Хърд се карат ожесточено в кухнята, как той блъска шкафове и хвърля бутилката, псува и рита мебели.

Деп подчерта, че за него да бъде кавалер в живота е „много важно". „В моралния ми кодекс основно е никога да не удрям жена, при никакви обстоятелства. Намирам го за немислимо и това никога не се случва".

Актьорът, който е на 57 години, призна, че е прекалявал с алкохола и наркотиците, че е имал нервни изблици, но категорично отрече да е нападал физически Хърд. Пред съда той я обвини, че е „пресметлив, нарцистичен социопат" и че се е омъжила за него, за да подпомогне кариерата си.

Очаква се делото на Деп срещу издателя на в. „Сън" да продължи три седмици.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати