Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джони Деп пристига в Сърбия, ще пие местна ракия

Шоу

Джони Деп пристига в Сърбия, ще пие местна ракия

Джони Деп пристига в Сърбия, ще пие местна ракия - Tribune.bg
Снимка:

Холивудският актьор Джони Деп пристига в Белград за популяризирането на своя анимационен сериал "Pafini", продуциран от "Archangel Studio" на актьора Милош Бикович, и създаден в "Yervolino Studios".

Джони Деп ще прекара един ден в столицата на Сърбия, по време на който ще се срещне с президента на Сърбия Александър Вучич, предаде „Плусинфо“.

След пресконференция ще има обиколка на студиото, а според сръбските медии актьорът ще бъде настанен в президентския апартамент на известен хотел. За обяд и вечеря ще му бъдат сервирани национални сръбски ястия, както и сръбски ракия и вино.

Джони Деп заяви миналата година в Монте Карло, че "обожава" Сърбия и сърбите. Той беше в Сърбия за първи път през 1992 г.

Пафини“ e реализиран с подкрепата на Министерството на културата и информацията на Република Сърбия. Това е продължение на дългосрочното сътрудничество, което Деп има с филмовата и телевизионна продуцентска компания „Jervolino & Lady Bacardi Entertainment“, както и с компанията майка „Yervolino Studios“ от Сърбия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети