Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джони Деп ще е крал Луи XV в лентата „Жана ди Бари”

Шоу

Джони Деп ще е крал Луи XV в лентата „Жана ди Бари”

Джони Деп ще е крал Луи XV в лентата Жана ди Бари - Tribune.bg
Снимка:

Американският актьор Джони Деп е избран да изиграе крал Луи XV в лентата „Жана ди Бари”, съобщи New York Post. Изданието отбелязва, че това ще е първата роля на актьора след процеса за домашно насилие и обвиненията, че е малтретирал бившата си съпруга Амбър Хърд, който завърши с присъда в полза на Деп.

„Кариерата му няма да приключи така смъртоносно, каквато е участта на най-известните му персонажи в киното”, отбелязват авторите на материала.

Те припомнят, че актьорът бе уволнен, а участието му във филма „Фантастични животни 3” прекратено, след като загуби делото за клевета срещу британския The Sun, който го нарече в свой материал „бияч на жени“. Последния път, когато  Деп се появи на големия екран, беше във филма „Минамата” от 2020 г., в който той играе фоторепортера У. Юджийн Смит. В момента 58-годишният актьор снима анимационния мини сериал Puffins.

Проектът на Netflix, в който Деп ще се потопи в епохата от 18 век и ще изиграе френския крал Луи XV, е с работно заглавие „Жана ди Бари”. Режисьор на филма е Майвен льо Беско, а снимките ще започнат във Франция това лято.

В продукцията ще участват още френската актриса Майвен льо Беско като Жана дьо Бари – последната „официална любовница“ на краля, както и актьорите Пиер Ришар и Ноеми Лвовски.


Етикети Джони Деп, филм
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Реалистична ли е инфлацията от 17% за година?
Покажи резултати Скрий резултати