Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джони Деп загуби делото за клевета срещу вестник "Сън"

Шоу

Джони Деп загуби делото за клевета срещу вестник "Сън"

Снимка:

Джони Деп загуби делото за клевета срещу британския вестник „Сън“. Актьорът заведе дело срещу вестника, след като през 2018 г. изданието го нарече „бияч на съпруги“.

57-годишният Деп, съди вестника, който твърди, че актьорът е нападнал бившата си съпруга Амбър Хърд.От „Сън“ а категорични, че статията им е точна.

Твърденията за насилие обхващаха периода между 2013 и 2016 г., когато двойката се раздели.

В решението си съдията днес каза: "Установих, че по-голямата част от предполагаемите нападения на г-жа Хърд от г-н Деп са доказани по граждански стандарт." В един от инцидентите, в Австралия през 2015 г., Деп физически и вербално е насилвал Хърд, след е изпил количества алкохол и е взимал наркотици. Деп обаче обвинява 34-годишната Хърд, че тя му е порязала пръства, което съдът оповерга. Съдията каза, че 12 от 14-те предполагаеми случая на домашно насилие все пак са се случили.

Вестник “Сън“ благодари на Амбър Хърд за смелостта и допълва, че жертвите на домашно насилие никога не трябва да бъдат мълчаливи.

Преди десетилетие, с трите си номинации за "Оскар", Деп беше най-добре платеният актьор в Холивуд. Сега това решение и разкритията от процеса нанесоха огромна вреда на репутацията и кариерата му, пише Би Би Си. На актьора обаче му предстои още едно дело, което ще е дори по-важно. През май 2021 г. той и Амбър Хърд ще се изправят отново един срещу друг в съда, този път в американския щат Вирджиния. Джони Деп съди бившата си съпруга за клевета и настоява тя да му плати 50 милиона долара.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема