Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джордж Клуни пуска перални и мие чинии в пандемията

Шоу

Джордж Клуни пуска перални и мие чинии в пандемията

Снимка:

Популярният американски актьор Джордж Клуни разкри в интервю за „W Magazine“ как прекарва свободното си време и дали по време на пандемия е намерил нови хобита. 

„Ще ви кажа нещо за новото си хоби. Пускам по две-три перални на ден и мия чинии по цял ден, защото децата ни са истински прасенца“, каза Клуни през смях и добавя: „А от време на време трябва и да къпете децата. Аз дори подстригвам косата на сина ми, но се оказах много зле в това. Все пак, косата му ще порасне бързо. Но не посмях да подстрижа косата на дъщеря си, защото щях да имам много проблеми. А именно, съпругата ми се закани да ме убие, ако докосна красивата дълга коса на дъщеря ни“, каза Клуни. 

Той разкри и някои съвети за консумация на алкохолни напитки, които научил още като дете.

„Леля ми Розмари отдавна ми каза, че никога не трябва да смесвам зърнени продукти и грозде. По този начин текилата и виното никога не вървят заедно. Също така не трябва да пиете водка с шампанско. Разбрах това на 7 години. Ние от Кентъки научаваме това много рано“, разкри още актьорът. 

Той разказва, че когато е прочел сценарията на „The Midnight Sky“ е разбрал, че ролята е точно за него. И така се оказва, че трябва да режисира себе си.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема