Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Джордж Клуни раздава по милион на най-верните си приятели

Шоу

Джордж Клуни раздава по милион на най-верните си приятели

Снимка:

Актьорът раздал 14 куфарчета, пълни с по един милион долара в банкноти от по 20 долара

Холивудската звезда Джордж Клуни изненадал с по милион долара в брой 14 свои приятели. Това се случва преди седем години, но чак сега историята излиза наяве. Един от дългогодишните приятели на актьора, Ранди Гербер, разказа за това преди три години, а сега Клуни разкрива подробности как се е случило всичко в интервю за GQ. Актьорът краси корицата на новия брой на британското списание, което го определи и за Икона на годината. В интервюто Клуни откровено разказва за приятелите си, семейството, любовта в лицето на съпругата си Амал, новата му роля на баща.

През 2017 година няколко медии разпространиха информацията за раздадените милиони, като необичайната проява на щедрост се състояла през септември 2013. Тогава обаче не последваха коментари нито от страна на Клуни, нито на въпросните приятели.

Той поканил най-близките си приятели на вечеря. Това се случило точно преди премиерата на филма с Клуни - „Гравитация“. Филмът, т.е. продажбата му по кината, завършва като „много добра сделка“ за актьора, тъй като му е било платено на базата на процента от боксофиса. Идентичен договор сключва и неговата колежка във филмовия хит - Сандра Бълок. Приблизително по същото време Клуни се запознава с бъдещата си съпруга Амал, но все още не са били в близки отношения. Така че той все още не е имал истинско семейство, с което да сподели натрупаното си богатство.                                          

Затова Джордж решил да празнува с тези, които тогава били неговото семейство... Актьорът връчва на всеки от тях по едно куфарче. А вътре има по един милион долара в банкноти от по 20 долара.

„Помислих си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през последните 35 години ми помагаха по един или друг начин. Спях на диваните им, когато ми беше трудно... Даваха ми заеми, когато нямах пари. Помагаха ми точно, когато се нуждаех от помощ в миналото. Така че сега аз им помогнах. Това са страхотни мъже. Изключително близки сме. Без тях не бих имал нищо от това, което съм постигнал – пари, слава, кариера. Помислих си, че ако утре ме прегази автобус, всички те ще бъдат включени в завещанието ми. И тогава се запитах защо, по дяволите, чакам да бъда блъснат от автобус“, каза Клуни пред GQ.

Сред близките му приятели, които са получили куфар с един милион долара в онази вечер, са съпругът на Синди Крауфорд Ранди Гербер, актьорът и режисьор Грант Хеслов, бившият актьор Томи Хинкли и актьорът Ричард Кайнд.

В интервюто актьорът разкрива още колко празен всъщност е бил животът му преди да срещне Амал – неговата голяма любов, която го дари с близнаци.

„На 52 години срещнах любовта на живота си и съм наистина щастлив. Всъщност, никога не съм бил толкова щастлив в една връзка, както сега. Не съм си и представял, че мога да бъда“, искрен е Клуни.

Следващият филм, в който Джордж Клуни ще се появи, е драмата „The Midnight Sky“, с премиера 23 декември тази година.                                                                                                   


Коментари (1)

Ник Приказно!
Не е като историята с червените куфарчета у нас...
18.11.2020 17:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема