Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ед Шийрън обявен за най-богатата британска звезда под 30 години

Шоу

Ед Шийрън обявен за най-богатата британска звезда под 30 години

Снимка:

Певецът Ед Шийрън  е обявен за най-богатата британска звезда под 30 години със състояние от 322 млн. долара. Той е с най-печелившото турне на всички времена, а песента „Shape of You“ на 30-годишния носител на „Грами“ е най-стриймваният сингъл.

Наскоро Шийрън представи дългоочаквания си нов албум „Equals“.

„Heat Rich List 2021“, съставен от списание „Heat“, разкрива, че през последната година Шийрън е увеличил приблизителното си състояние с 26,5 млн. паунда (36 млн. долара).

Втората най-богата знаменитост след Шийран е английският певец и автор на песни Хари Стайлс, чието общо състояние се оценява на 80 млн. паунда (109 млн. долара). Певецът се прослави като част от групата „One Direction“ (1D), смятана за една от най-успешните английско-ирландски момчешки групи в историята. Групата е създадена в Лондон през 2010 г. и се състои от Найл Хоран, Лиъм Пейн, Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Зейн Малик. Оттогава Стайлс се радва на успех като солов изпълнител и участва във филми като „Дюнкерк“ (2017 г.) и новия „Вечните“ на Марвел (2021 г.).

Момичешката група „Литъл микс“, е на трето място в списъка, а четвъртата позиция е заета от Найл Хоран, следван от превърналата се в модел актриса Кара Делевин на пето място.

Сред другите големи певчески знаменитости в „Списъка на богаташите на Хийт 2021“ са Луис Томлинсън и Лиъм Пейн - и двамата са оценени на 47 млн. паунда (64 млн. долара), Дуа Липа с 43,5 млн. паунда (59 млн. долара), Зейн Малик с 38 млн. паунда (21 млн. долара) и Сам Смит с 36,8 млн. паунда (52 млн. долара).

Някои от най-богатите звезди извън Обединеното кралство са риалити звездата Кайли Дженър, която зае първото място със 773,0 млн. паунда (1,05 млрд. долара), следвана от певеца Джъстин Бийбър с 347 млн. паунда (472 млн. долара).

В списъка на най-богатите британски спортистки на първо място е поставена колоездачката Лаура Кени с 4,7 млн. паунда (6,4 млн. долара), следвана от шампионката от Ю Ес Оупън Ема Радукану с 4,0 млн. паунда (5,4 млн. долара).

За да оцени стойността на знаменитостите, „Heat Rich List“ използва данни за продажби на записи, телевизионни договори, сметки на компании и осигурителни полици.  


Топ новини

виж още

Актуална тема