Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ексклузивно: Специална доставка от Брад Пит за нуждаещи се хора в Лос Анджелис

Шоу

Ексклузивно: Специална доставка от Брад Пит за нуждаещи се хора в Лос Анджелис

Снимка:

Пит от дълги години е част от различни благотворителни инициативи

Брад Пит отново се прояви като земен и благороден човек, който обича да помага на нуждаещите се. Актьорът бе забелязан да прекарва часове в разтоварване на камион и раздаване на кутии с хранителни стоки на семейства с ниски доходи в квaртaлa „Caут Сeнтрaл“ в Лос Анджелис.

От разпространените кадри на фен страницата на звездата във Фейсбук се вижда, че много хора са се наредили да вземат храна от камиона, шофиран от 56-годишния актьор.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

Повечето от тях обаче не са разпознали холивудската знаменитост заради небрежния му външен вид и маската, която носи, за да се предпази от COVID-19.

„Брад наистина изглеждаше като герой, човекът не се спря цял ден. Това, че го видях да кара голям камион по време на Covid, беше само по себе си невероятно. Той беше напълно отдаден, виждаше се! Изглеждаше, че това е истинският Брад Пит, който всъщност никога не виждаме“, заявява очарован от звездата очевидец.      

ФейсбукФейсбук

Според британския вестник „Дейли мейл“ не става дума за пи ар акция, защото актьорът не си водел собствен фотограф.    

Факт е, че Пит от дълги години е част от различни благотворителни инициативи.

Той подкрепя One Campaign в борбата им с ХИВ/СПИН и бедността по света. През 2007 г. заедно с Анджелина Джоли даряват един милион долара за хуманитарната криза в Дарфур. Година по-рано е основал Make It Right Foundation, която се занимава с изграждане на устойчиви домове за пострадалите от урагана Катрина.     

Чрез Jolie-Pitt Foundation Пит и Джоли подпомагат работата на Global Action for Children и Доктори без граници по цял свят.         

ФейсбукФейсбук

                                              


Коментари (1)

НИНА Щедър, земен, невероятен човек! Толямата звезда е и голяма личност! Дай Боже повече такива хора и в света, и в България!
19.11.2020 16:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема